website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Armario.dk yder, som en del af vores service, 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har som forbruger 14 dage til at meddele os at du fortryder dit køb og herefter 14 dage til at sende varen(e) retur til os. Ønsker du at returnere et produkt skal du sende os en mail på info@armario.dk.

BEMÆRK! Der er IKKE fortrydelsesret eller returret på varer med personligt tryk, eller varer som er speciallavet til dine behov - eksempelvis ved specialmål eller varer som kræver, at du indtaster specifikke mål.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Det gælder også forsendelsesmæssigt - vi modtager kun forsendelser med track & trace. Dette gør vi for at sikre os, at forsendelsen ikke går tabt i forsendelsesprocessen, og afsender står tilbage med ansvaret for pakken. En vare vil blive betragtet som brugt hvis den bruges ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere.

Er varen brugt vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vil køber ikke få retur.

Armario tilbagebetaler købesummen til din bankkonto eller din MobilePay, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i samme stand og mængde.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav.

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?