OM ARMARIO

Armario

Ordet "Armario" er spansk og betyder klædeskab. Det er også i ordets betydning at vores mission udspringer sig fra, nemlig at skabe klæder som skaber folk.

 

Specialister i lædervarer

Hos Armario laver vi håndlavede nøgleringe i det fineste italienske kernelæder. Vi har specialiseret os i at designe og producere unikke lædervarer, som du selv kan sætte dit eget personlige præg på. Vores design er kendetegnet ved at være enkelt og tidløst.

Alle vores lædervarer skæres, behandles og trykkes i hånden - uden brug af maskiner. Vi behandler hver enkelt bestilling med omhu, og vi sætter en ære i, at du har en god oplevelse - både ved, under og efter din bestilling.

 

Familiedrevet firma

Armario er et familiedrevet firma, og vi har eksisteret siden 2014. Selvom firmaet har været undervejs siden 2014, er webshoppen først åbnet i 2017.

Vores idé udspringer sig fra en drøm om at designe og producere tøj og accessories, som både sikrer komfort og tryghed hos forbrugeren, men også stilsikkerhed og følelsen af at kunne skille sig ud, uden at skulle ændre på den person man er.

Vi er meget kvalitetsbevidste når det kommer til valg af materialer, og vores udvalg er til priser hvor de fleste kan være med. Vi elsker det vi laver, og vi mener, at vores kunder fortjener det bedste. Det bærende i konceptet er vores passion for mode og tendenser.