website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

LEVERING

LEVERING TIL DANMARK:

For levering uden omdeling - GLS Pakkeshop, Track & Trace (Pris: 39 kr.)
Leveres 1-2 hverdage efter bestilling, hvis der bestilles inden kl. 15:00. (Hvis der bestilles efter kl. 15:00, sendes bestillingen næste hverdag).

For levering med omdeling - GLS Hjemmelevering, Track & Trace (Pris: 70 kr.)
Leveres 2-4 dage (inkl. helligdage) efter bestilling, hvis der bestilles inden kl. 15:00. (Hvis der bestilles efter kl. 15:00, sendes bestillingen næste dag).

 

LEVERING TIL UDLANDET:

Ved bestillinger som skal leveres til udlandet, bedes du venligst sende os en mail på info@armario.dk, så vi kan finde en passende forsendelsesmetode til det valgte destinationsland.

Vi sender ikke bestillinger til Grønland eller Færøerne.

  

GENERELT OM LEVERING (DANMARK): 

Armario benytter sig i Danmark af GLS til at levere de(n) bestilte vare(r) til den adresse, eller afhentningssted, som du under ansvar har opgivet som leveringsadresse.

Der er fri fragt ved bestillinger af nøgleringe og accessories i læder på over 498,00 DKK. Ved bestillinger af interiør til boligindretning og bordkort, er der fri fragt ved bestillinger over 998,00 DKK.
Fri fragt gælder kun i Danmark og Sverige.
Ved tilbud eller rabatkoder er det førprisen (prisen før rabat), som er gældende.

Leveringsprisen som Armario indkræver, dækker over levering og håndtering. Levering og håndtering dækker over alle de omkostninger, som er i forbindelse med leveringen. Leveringsprisen er inkl. moms.

Når vi oplyser en deadline, forholder vi os til de leveringstider, som GLS oplyser. 

Vi kan naturligvis ikke garantere at GLS overholder deres leveringstider, men vi garanterer at vi sender din bestilling, så den når frem i tide, forudsat GLS overholder leveringstiderne. 

I tilfælde af at en vare ikke er på lager kan der gå op til 14 arbejdsdage før varen vil blive sendt.

Når din ordre er afgivet, vil du umiddelbart efter modtage din ordrebekræftelse på e-mail.

Når vi har behandlet, pakket og sendt din ordre/bestilling, vil du modtage en bekræftelse på dette på den email-adresse du har opgivet.

Afhenter du ikke din pakke/forsendelse hos det givne eller valgte udleveringssted i tide, vil pakken/forsendelsen blive sendt retur til Armario. Selve returprocessen kan tage op til 30 dage.
Ved afsendelse af samme pakke/forsendelse, tillægges ekstra forsendelsesgebyr svarende til samme beløb som først betalt ifm. bestillingen.

Hvis du ønsker din bestilling leveret på en bestemt dato, bedes du notere den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet, når du bestiller.

 

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?