website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Sådan kan du bruge dit bogmærke i læder

 

Har du fået et personligt bogmærke i læder, eller ønsker du at bestille et til en du holder af, så kan du her læse hvorfor det er en god idé, at bestille et bogmærke fra Armario.

Generelt er et bogmærke en fordel hvis du ikke ønsker, at siderne i din bog skal ødelægges når du laver æselører hver gang du er færdig med at læse, og ønsker at vende tilbage til det korrekte sidetal. Bogmærker fås i mange forskellige former og i forskellige materialer. Hos Armario kan du bestille et bogmærke i 100% italiensk kernelæder. Udover de kvalitetsrige materialer kan du selv designe bogmærket i form af, at du kan tilføje et personligt tryk.

Bogmærke med eget navn

Modsat mange andre bogmærker, kan du selv designe et bogmærke fra Armario. Du kan nemlig bestemme hvilket tryk der skal trykkes i selve læderet. Det kan både være dit eget navn, din kærestes navn, jeres årsdag eller din mor eller fars kælenavn. Udover almindelige tryk kan vi også trykke adskillige symboler, som du eksempelvis kan få påtrykt før eller efter et navn.

Er I flere i familien, er det specielt en god idé med flere forskellige tryk på jeres bogmærker. På denne måde kan I altid holde øje med hvem der læser hvilken bog.

Elegant bogmærke i sort læder

Vores personlige bogmærke kan bestilles i sort læder. Vi har valgt at holde farven i det sorte læder, for at holde bogmærket i en elegant, enkel og stilfuld farve. Dermed har du et bogmærke som ikke kun har til formål at bruges som sideholder i din bog, men også et accessory som sikrer komfort og tryghed, når du har færdiggjort et kapitel i toget, på vej til arbejde, og hvor din sidekammerat kigger med.

Vores materialer er 100% naturlige, og vi anvender kun ægte italiensk kernelæder. Der vil derfor ikke være misfarvninger fra dit bogmærke, på samme måde som der kan være ved et traditionelt bogmærke i pap.

Bogmærke i læder til mor eller mormor

En særlig personlig gave

Glæden ved at modtage et bogmærke i læder er stor. Især når bogmærket er præget med en særlig personlig hilsen. Sidder din mor ofte med en bog, så vil hun altid blive mindet om den skønne personlige gave du har givet hende, når hun åbner en bog, færdiggør et kapitel eller sætter bogen tilbage i bogreolen.

Hvis du mangler en gave til kvinden, der har alt, så kan et personligt bogmærke være et godt bud på en god gave. Et bogmærke er normalt noget man tager med sig fra biblioteket. På biblioteket findes bogmærker i pap til alle besøgende, de er hverken personlige eller bæredygtige. Hos Armario kan du bestille et bogmærke i læder, hvor materialerne er bæredygtige og hvor du kan tilføje dit eget personlige tryk til den du holder af.

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?