Guide: Sådan finder du en god gave til Valentinsdag

Valentinsdag er lige om hjørnet - for at være helt præcis, så er det allerede den 14. februar, at mange par fejrer deres kærlighed til hinanden. Det er en fast tradition, at der - udover kvalitetstiden i hinandens selskab - gives en gave, som symboliserer den ene partners kærlighed til den anden.

Valentinsdag er en moderne fortolkning af sagnet om den romerske præst Valentin. Fortællingen går ud på, at da kejser Claudius II forlangte, at romerske soldater ikke måtte forlove eller gifte sig, så modsatte Valentin sig dette, og fortsatte med at vie unge soldater og deres udkårne. Valentin blev derfor arresteret og senere henrettet den 14. februar. Efter hans død, udnævnte den romerske-katolske kirke ham til Sankt Valentin, og efterfølgende er den 14. februar blevet udnævnt til at være dagen hvor vi fejrer "de elskendes helligdag".


Valentinsgaven til hende

Det sikre valg fra mandens side har altid været en buket blomster og en æske chokolade, men i moderne tid ses det oftere og oftere, at betydelige og mere personlige gaver bliver givet, når kalenderen siger den 14. februar.

Vil du som mand gerne imponere din kæreste eller kone med andet end bare blomster og chokolade, så kan du overraske hende med en af vores nøgleringe i læder. Du bestemmer selv hvilket tryk nøgleringen skal personliggøres med, og vi trykker gerne et hjerte eller to, hvor du ønsker det.

Vi har samlet et par eksempler på den bedste personlige Valentinsgave til hende.


PICO NØGLERING I LÆDER

Et eksempel på en nøglering i læder til Valentinsdag, kunne være vores PICO nøglering, som ses på billedet her.

Gave til Valentinsdag - Valentinsgave til hende - Nøglering i læder

PICO nøgleringen er minimalistisk og let. Den er håndlavet og består af 100% italiensk kernelæder. Der kan trykkes op til 10 tegn, og så er den 9 cm lang. Nøgleringen fås blandt andet i de to viste farver: Lys og Cognac, men derudover også i Brun, Sort, Rød og Blå.

Er PICO nøgleringen lige den du ønsker, kan du bestemme dit tryk, samt bestille den på siden her.


LUJO NØGLERING I LÆDER

Et andet eksempel på en nøglering i læder til Valentinsdag, er vores LUJO nøglering. Et eksempel på en LUJO nøglering, og en gave til Valentinsdag kan ses på følgende billede.

Gave til Valentinsdag - Valentinsgaven til hende - Nøglering i læder

LUJO nøgleringen adskiller sig fra vores andre nøgleringe ved, at du selv kan vælge om selve nitten og nøgleringen skal være i enten sølv eller guld. Der kan trykkes op til 15 tegn, og så er den 13 cm lang. Ligesom vores andre nøgleringe i læder, så er LUJO nøgleringen også håndlavet og består af 100% italiensk kernelæder.

Er LUJO nøgleringen lige noget for din partner, så kan du bestemme dit tryk, og bestille den på siden her.


Valentinsgaven til ham

Mænd er lidt mere komplicerede at købe gaver til, der findes nemlig ingen tradition for gaver til mænd, når det kommer til Valentinsdag, men det ses oftere og oftere, at mænd også får en gave til Valentinsdag. Er du på udkig efter netop en gave til din kæreste eller mand, så giver vi dig her, et par eksempler på en Valentinsgave til ham.


MEDIO NØGLERING I LÆDER

Et godt bud på en god Valentinsgave til ham, er en nøglering i læder, med et tryk som du selv vælger. Det kan enten være hans navn, eller et kælenavn. MEDIO nøgleringen er håndlavet og lavet i 100% italiensk kernelæder, hvilket passer perfekt til mandens yderligere accessories, såsom pung, armbånd mm.

Her er et billede af en MEDIO lædernøglering i farven Cognac:

Valentinsgaven til ham - Gave til Valentinsdag - Nøglering i læder

MEDIO nøgleringen er udstyret med en 35mm nøglering/splitring, og kan derfor indeholde alle mandens mange nøgler.

Ønsker du at købe en MEDIO nøglering i læder, så kan du bestemme dit tryk, og bestille den her.

 

ROCA NØGLERING I LÆDER

Vores ROCA nøglering er den ultimative mandenøglering. Nøgleringen er nemlig udstyret med både en karabin og en splitring, så den kan fastsættes i bukserne, når nøglerne ikke kan lægges i lommen. Den er 18mm bred, og ca. 13 cm lang, inkl. karabinen, så den hænger ikke i vejen heller.

Ligesom vores andre nøgleringe i læder, bestilles ROCA nøgleringen også med eget personligt tryk, så du kan videregive præcis det budskab eller give manden præcis det navn du ønsker der skal indgraveres. 

Ønsker du at bestille vores nøglering med karabin, kan du læse mere om den her.

Nøglering i læder med karabin og eget personligt tryk