Sådan finder du de bedste armbånd til mænd: Guide

Mange mænd føler ikke de kan bære et pænt armbånd. Enten er det for feminint, eller så passer det bare ikke ind i stilen. Derfor har vi brugt en stor del af vores tid på at hjælpe den danske mand med råd til, hvordan man finder de bedste armbånd til mænd. Hermed får du en guide, der både egner sig til dig, som ønsker at købe et armbånd, eller til dig som har brug for at finde den perfekte gave til din mand.

Mænd og armbånd

Det har tit været diskuteret, hvad mænd kan tillade sig at gå med af smykker. Men faktum er, at mænd kan gå i alt fra A-Å, såfremt de vælger armbånd der passer, og som bæres med selvtillid. Tilbage i 00’erne var pop ikoner især foregangsmænd med bling-bling smykker, men er sidenhen blevet noget, man har set lidt ned på at gå med som voksen mand. Men med det sagt er smykker mere oppe i tiden end nogensinde for mænd. Både armbånd og ure er noget af det, som går bedst hånd i hånd med en mands outfit i dag.
Så hvordan finder man det bedste armbånd til mænd? Det er der selvfølgelig ikke et entydigt svar på, da vi alle er forskellige, og vi går alle forskelligt klædt. Hovedreglen er dog, at ser man et armbånd man kan lide, og kan man lide det bedre end andre, så skal man tage vælge det - ligesom i andre af livets sammenhænge. Armbåndet skal fungere som forlængelsen af mandens arm og karisma. Hvad vil man gerne symbolisere? Her er der mange muligheder, som passer ind til hver en stil.
Perlearmbånd til mænd ✓ Armbånd til mænd ✓ Smykker til mænd

Populære og stilfulde armbånd til mænd

Da der findes mange forskellige typer armbånd i mange farver og materialer, skal disse råd tages mere generelt. Dog er der enkelte typer, som typisk klæder hver en mand, som ønsker at gå med dem.
Det første armbånd, som i dag er mere populært end nogensinde, er perlearmbånd. Her er armbåndet sat sammen af sten hele vejen rundt, hvor der typisk i midten er et hoved eller lign. Disse armbånd er meget klassisk stilfulde, og opnår ofte et tidløst design. Her kan man vælge forskellige farver på stenene og til tider form, så man får lige det look, man søger. Samtidig adskiller det sig fra klassiske enkle armbånd, og bidrager derfor til et mere iøjnefaldende touch.
På Armario specialiserer vi os i disse typer armbånd, hvor vi har et udvalg i flere farver og materialer. Se udvalget af alle vores armbånd til mænd på siden her.
En anden type armbånd er læderarmbåndet, som gennem tiden også har haft stor popularitet. Disse armbånd egner sig mere til dem, som ønsker et enkelt armbånd, som ofte består af læder. Nogle gange fungerer det at sammensætte både armbånd bestående af sten sammen med et enkelt læderarmbånd. Læs og se hvordan man kan sammensætte dem her.
Godt råd: Denim outfit passer rigtig godt til disse typer armbånd. Men hovedsageligt kan armbånd i sine enkle former både gå til casual stil samt de formelle looks.
 
Perlearmbånd til mænd ✓ Armbånd til mænd ✓ Smykker til mænd

Armbåndenes materialer

Hos Armario har vi et godt udvalg af armbånd i flere farver samt materialer. Det indebærer perler og natursten, som hver især føles godt rundt om håndleddet. Ønsker du at vide mere om de enkelte armbånd, står der en beskrivelse om dem på hver produktside.

Energifulde armbånd til mænd

Udover bare at være et armbånd med hver sin stil, bidrager armbåndene på vores side også til menneskets energi. F.eks. får du med Jade armbånd fred og livsvilje, når du bærer det. Det øger således også evnen til at huske og forstå sine drømme.
Vælger du et Onyx armbånd derimod, får du et armbånd, der bearbejder sorg, stimulerer din hørelse, og giver dig bedre koncentration. Ønsker du derfor et armbånd, som ikke bare er et armbånd, men som bidrager med positiv energi, bør du udforske hele vores univers af armbånd på siden her.