website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Sådan kan du bruge lædervarer når du rejser

 

At rejse er at leve - et udtryk der bruges af mange, og med god grund. Coronakrisen har vist os hvor kedeligt og mentalt udfordrende det er, at sidde hjemme, uden muligheden for at komme væk fra hjemmet og ud at rejse. Rejsedestinationerne er så småt begyndt at åbne op igen, og når kufferten skal findes frem og pakkes, så er det vigtigt med de nødvendige, praktiske og slidstærke remedier.

Find nøgleringen frem til bilen eller hjemmet

Når hjemmet forlades, for at tage ud at rejse, sker transporten ofte i bil, tog eller taxa. Nøglerne til enten bilen eller hjemmet skal derfor være let tilgængelig, når man kommer hjem igen. Med en nøglering i læder fra Armario, kan du let finde frem til dine nøgler i tasken, lommen eller kufferten. Hos Armario har vi 10 forskellige modeller af nøgleringe, som passer til ethvert behov.

Til bilen anbefaler vi enten vores LUNA nøglering i læder eller vores VARIO vedhæng i læder, da disse to nøgleringe er vores mindste, og altså ikke fylder så meget, når de sidder i tændingen på bilen.

Lille nøglering i læder til bilen med initialer

(Model: LUNA - Farve: Lys)

 

Bogmærke i læder til læsehesten

Rejser du ofte i diverse transportmidler, hvor du ikke selv står for navigationen, så er det rart at kunne læne sig tilbage med en god bog. Når bogen lægges væk, eventuelt for en lille pause for at strække benene om bord på toget, flyet eller båden, så er det godt med et slidstærkt og elegant bogmærke. Hos Armario kan du bestille et bogmærke i læder, hvor du selv bestemmer hvilket tryk vi skal trykke. Det valgte tryk kan enten hjælpe med at huske på gode minder, eller hjælpe med at opretholde motivationen, hvis din læsning nu består af en svær studiebog.

Bogmærket er håndlavet i ægte italiensk kernelæder, og er udstyret med en kvast i skind, som giver dig et godt overblik over, hvor langt du er kommet med læsningen.

Lyder vores bogmærke i læder som noget for dig, så kan du bestille vores bogmærke på siden her.

Bogmærke i læder med eget tryk i ægte italiensk kernelæder

(Model: Bogmærke - Farve: Cognac) 


Bagagemærke i læder til kufferten 

Når kufferten eller tasken er pakket, og det er tid til check in i lufthavnen eller når din bagage skal opbevares i bussens lastrum, er det altid en fordel med et bagagemærke. Bagagemærkerne bliver ofte udleveret ved check in, men de fleste almindelige bagagemærker består af et tyndt stykke papir eller pap, og bliver ofte let revet i stykker. Skriften bliver ofte også så lille, at det kan være svært for lufthavnspersonalet, at tyde hvor din kuffert skal hen, hvis den går tabt i transporten.

Med et bagagemærke i læder fra Armario, bestemmer du helt selv hvilken tekst der skal skrives på mærket. Det gør du også ved et almindeligt bagagemærke, men vi skærer teksten med laser, hvilket gør, at dine oplysninger altid vil være tydelige og lette at forstå.

Bagagemærket er udstyret med en kuglekæde, som du kan vælge i enten sølv, guld eller gunmetal, og kæden sørger for, at dit bagagemærke hverken falder af eller bliver revet af. Du kan læse mere om vores elegante bagagemærke i læder, samt bestille det på siden her.

Personligt bagagemærke i ægte kernelæder

(Model: Bagagemærke - Farve: Lys)

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?