website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Sådan bruges en læder nøglering fra Armario

Vi kender det allesammen, du står og skal bruge dine nøgler - men hvor er de? Selvom vores nøgler er vigtige for os at huske, så glemmer vi ofte hvor de befinder sig, lige i det øjeblik de skal bruges. Vi bruger enormt meget tid på at finde vores nøgler, tid som vi i stedet kunne have brugt på så meget andet.

Hos Armario kan du bestille nøgleringe i læder, hvorpå du kan få trykt enten dit navn eller en tekst, som du finder interessant, og som eventuelt kan hjælpe dig med at enten huske hvor du lagde dine nøgler, eller i hvert fald hjælpe dig med at finde dem, i og med at vores nøgleringe er lette at genkende, men også fås i forskellige størrelser.

Vores nøgleringe i læder er ikke bare personlige, de er også bæredygtige. Læder er et slidstærkt materiale, og så udvikler læder det smukkeste patina, hvilket gør din nøglering endnu mere unik.

Personlig nøglering i læder til mor
Hos Armario er vi specialister i lædervarer, og vi sætter en stor ære i at behandle hver bestilling med omhu. Vi anvender kun de bedste materialer, og du kan derfor forvente at vores service samt kvalitet af produkter er i højsædet.

Alle vores produkter er håndlavede, hvilket tilføjer en vis charme til dine bestillinger. I og med at alle vores produkter i læder er håndlavede, er hvert produkt vi sender ud fra værkstedet helt unikt, på sin egen måde. Selvom vi laver mange af de samme bestillinger, så er der aldrig en nøglering, et bogmærke eller et lædergreb som er ens.

De fleste af vores produkter i læder kan gøres personlige. Det vil sige at vi tilføjer et eller flere tryk, som du ønsker. Det kan være du vil forkæle din mor eller mormor med en nøglering, eller din far med et bogmærke, så han ikke konstant bruger æselører i den bog du gav ham i julegave. Uanset hvad, så trykker vi lige det du ønsker.
Personlig nøglering i læder til far
Mange af vores produkter kan bestilles i flere farver. Du kan også - på mange af produkterne - vælge mellem flere forskellige farver nitter og nøgleringe. Alle nitter er nikkelfri, og vi behandler alle stykker læder med læderfedt, så læderet holder sig holdbart i længst muligt tid.
Finder du denne artikel interessant, så kan du vha linket her, se vores mange nøgleringe, bogmærker og andre personlige lædervarer.
Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?