website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Personlige julegave idéer | Julegave inspiration

Har du det, som mange andre, sådan med julegaver og gaver generelt, at gaven der gives gerne må være lidt mere personlig end ud fra en ønskeliste? Så kender vi godt følelsen. Hos Armario kan du bestille personlige lædervarer, som modtageren af din gave både har behov for, og som sætter et smil på læben. Vi producerer alle vores lædervarer i hånden, og så gør vi det på bestilling. Så tænker du sikkert, at det vil tage flere dage, men vi er specialister i vores arbejde, og tilbyder derfor også dag-til-dag levering her i julen, så længe du bestiller inden kl. 13.00.

En god personlig julegave

Vi producerer mange populære personlige julegaver her i julen, og én af dem er vores populære bogmærke i italiensk kernelæder. Bogmærket er udstyret med en kvast i lammeskind, og så prydes det med dit helt eget personlige tryk, som vi trykker i hånden. Så har du et budskab eller et navn som du ønsker trykt på dit bogmærke i læder, så gør vi det her hos Armario. Prisen er inkl. tryk, så det eneste du skal tænke på er, at oplyse os hvad du vil have trykt, og hvilken farve læderet skal være på bogmærket, når du bestiller.
Personlig julegave bogmærke i læder med navn
(Bogmærke i læder - Sort)

En praktisk og elegant nøglering

Der er ingen tvivl om, at vores mest bestilte julegaveidé henover julen er vores MEDIO nøglering. Den er praktisk, flot at se på, og så er den også lavet med et personligt tryk som du selv vælger. Den kan bestilles i seks forskellige farver, og så er den designet i en løkke, så den altid er nem at få fat i, hvis den eksempelvis befinder sig i lommen eller tasken.

MEDIO nøgleringen ligger til en pris hvor alle kan være med, og så giver den helt sikkert et smil på læben, når modtageren af din gave ser hvad du har fået trykt af personlig tekst.

Du kan bestille vores MEDIO nøglering på siden her

Julegave til ham
(MEDIO nøglering - Cognac)

 

En nøglering med to farver

Ønsker du en mere farverig nøglering, når du skal give din julegave, kan du bestille vores PINTA nøglering i læder. Nøgleringen vil altid være produceret i lyst læder, men du vælger selv hvilken farve lædermaling vi skal male på nøgleringen. PINTA nøgleringen er derfor ideel, hvis du ønsker nøgleringe til flere i familien, eller ønsker en form for ensartethed i dine accessories i hjemmet.

Ligesom MEDIO nøgleringen, kan PINTA nøgleringen have op til 10 tegn/bogstaver på hver side, og den er også formet som en løkke, så den er nem at få fat i, uanset hvor den befinder sig.

Du kan bestille vores PINTA nøglering på siden her

Nøglering i læder som den perfekte julegave
(PINTA nøglering - Rød)
Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?