website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Lædernøgleringe med personligt tryk

Leder du efter en særlig personlig gave, enten til dig selv, eller en du holder af, så kan du her hos Armario bestille læder nøgleringe med dit helt eget tryk. Vi skærer, trykker og sammensætter nøgleringe, i det fineste italienske kernelæder. Du kan se alle vores nøgleringe her, og du bestemmer helt selv dit tryk, og det kan gøre en så “almindelig” ting som en nøglering, til en god personlig gave.

Forskellige nøgleringe i læder med navn

Design din helt egen nøglering, og giv den som en personlig gave. Vi har også flere forskellige symboler, som du kan vælge i mellem. Alle bogstaver fra A-Å er tilgængelige, så du kan personliggøre din nøglering med præcis det navn du ønsker.

Prisen på vores nøgleringe i læder ligger mellem 49 - 299 kr., og alle vores lædervarer er fremstillet af naturligt garvet læder. Vi fremstiller alle vores lædervarer i hånden, hvorfor hver bestilling er helt unik.

  På denne side kan du se og bestille nøgleringen på billedet nedenfor

  Nøglering i læder med navn eller med personligt tryk
  (Model: MEDIO - Farve: Brun)

  Lille nøglering med tryk - passer alle lommer

  Vores PICO nøglering i læder er enkel og stilfuld. Der sidder en 35mm splitring, som kan indeholde både et småt og et stort nøglebundt - uden at nøgleringen mister sin klasse.

  PICO nøgleringen fås i farven brun, sort, lys, cognac, blå og rød. Modellerne vist på billedet nedenfor er lys og cognac. Nøgleringen kan indeholde op til 10 bogstaver/tal/symboler og der kan kun trykkes på forsiden, hvorfor nøgleringen også er let og passer i enhver lomme.

  Du kan læse mere om vores PICO nøglering, og bestille den her

  Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
  (Model: PICO - Farver: Lys og Cognac)

  Unikke og personlige nøgleringe

  Vores nøgleringe er udviklet ud fra forskellige designs og ideer. Med vores PINTA nøglering i læder, skræddersyer vi ikke kun det personlige tryk, men også selve farven på nøgleringen. Den eksklusive PINTA nøglering har et unikt design, og kan kun bestilles her hos Armario. Vi både skærer, trykker og maler nøgleringen, så den er skræddersyet specielt til dine ønsker. Nøgleringen består af 100% italiensk kernelæder, og malingen er specielt egnet til læder. Malingen røres og blandes i vores værksted, så vi kan sikre dig som kunde, det bedste resultat og den bedste kvalitet.

  Her kan du bestille den unikke PINTA nøglering

  Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
  (Model: PINTA - Farver: Lyseblå og Rød)


  Nøgleringe i læder uden tekst

  Hos Armario specialiserer vi os i at designe og producere lædernøgleringe, som dækker alles behov. Det betyder også, at vi må tage imod bestillinger hvor der intet personligt tryk er på nøgleringen, men at den i stedet er helt unik i sit design. Vores AMOR nøglering er to sammensatte læderhjerter, som giver en sød og elegant nøglering. Det er den ideelle nøglering at give i gave til enten kæresten, partneren eller en du holder af.

  Hjertenøglering i læder
  (Model: AMOR - Farve: Cognac/Lys)

  Din bemærkning til os
  Tilføj en Rabatkode

  Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

  Hvad kigger du efter?