website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Skab ekstra garderobeplads med læderstropper til ophæng

Har du ingen skabsplads til efterårets nyindkøb? Køb en rundstok, find en solid gren i skoven eller genbrug en gammel garderobestang, og bestil vores læderstropper til ophæng. Du slipper ikke bare for at skulle indrette pladsen til et nyt garderobeskab - du får et frit hængende, let tilgængeligt udvalg af dit tøj, i klassisk nordisk stil.

Vores læderstropper skæres, behandles og sammensættes præcis som du ønsker, så de kan hænge på dine skråvægge, dit høje loft, eller så højt som muligt i kælderloftet. 

Læderstropper i forskellige farver

Når du bestiller vores læderstropper til ophæng, beder vi dig tage stilling til hvor lange stropperne i læder skal være, og hvor stor løkken skal være. Løkken er den del af læderstropperne, hvor din garderobestang skal indsættes - derfor er det vigtigt, at du måler din garderobestang nøje i diameteren. Har du en garderobestang, som ikke har samme omkreds i begge ender, kan du med fordel skrive det i kommentarfeltet - så tilpasser vi begge læderstropper til de to forskellige omkredse.

Vi anvender naturligt garvet læder i flere forskellige farver. Den største favorit er vores lyse, naturlige farve, hvor der er størst chance for at udvikle den smukke patina, som udvikles af sollys og berøring.

Læderstropper til ophæng

 

Så sidder du og visualiserer hvor din fremtidige garderobe skal hænge, så bestil vores læderstropper til ophæng her, og glæd dig til, at få luget ud i skabspladsen!

Selve rundstokken / garderobestangen følger ikke med, men den kan købes i diverse byggemarkeder. Du kan også vælge at bruge en stor gren som garderobestang. Anvender du en garderobestang som er i to forskellige tykkelser, må du meget gerne skrive dette i kommentarfeltet, når du bestiller. Så kan vi nemlig lave de to loops præcis så de passer din garderobestang. 

Har du andre idéer til hvordan du vil bruge vores læderstropper til ophæng, udover ekstra garderobeplads, er du naturligvis også velkommen til at bestille vores ophæng til dette. Send os eventuelt en mail, hvis dine specialmål kræver en mere detaljeret beskrivelse.

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?