website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Sådan bruges læder i hjemmet

 

Har du kigget lidt for længe på enten dine skuffehåndtag, eller dine håndtag til skabet, og ønsker du at pifte det hele op med en mere nordisk tilgang til boligindretningen? Så kan vi lave dine nye lædergreb til både skufferne og skabet. Hos Armario laver vi håndlavede lædervarer, som passer til alle værelser og rum i hjemmet. I denne blokartikel giver vi dig et udvalg af vores produkter, som du kan bruge i din boligindretning i hjemmet.

Skift de gamle greb ud med lædergreb

Det er nemt at pifte dine gamle møbler op med nye lædergreb. Det er ofte sundt med forandring, og i stedet for at købe en helt ny kommode, en ny skuffe eller et nyt skab, så kan det hjælpe kun at skifte selve håndtaget eller grebet. Vores lædergreb er ideelle til at pifte disse former for møbler op.

Vores LAZO lædergreb kan bestilles i fire forskellige farver: Lys, Cognac, Brun og Sort. Du kan vælge i mellem tre forskellige størrelser, alt afhængigt af hvilken størrelse skuffe eller skab, du ønsker at benytte dem til. Læder er et slidstærkt materiale, så du skal ikke være bange for at lædergrebet går i stykker - vi bearbejder det og giver grebet læderfedt, så det kan holde til at blive hevet i, af alle former for håndkræfter.

Lyder LAZO grebet som et godt match til dit møbel, så kan du læse mere om det, og bestille det her.

 

Brede lædergreb til skabe og skuffer

Har du skabe, kommoder eller skuffer med brede håndtag, så kan du også bestille vores ARCO greb i læder. Her er der to huller til at montere og fastsætte grebet, og vi bearbejder ligeledes disse greb med læderfedt, så de også kan holde til hverdagens gøremål.
Vores ARCO lædergreb fås også i ovennævnte fire farver, og kan bestilles i seks forskellige standardlængder. Skal du bruge et lædergreb som ikke passer størrelsen på vores modeller, kan vi skræddersy din bestilling og skære lædergrebet i præcis det specialmål du ønsker.
Vores greb i læder er lette at skifte ud - dine skruer sættes bare igennem hullerne i lædergrebet og fastmonteres på enten et skab, en kommode eller en skuffe.
Du kan læse mere om vores brede lædergreb lige her.


Brede greb i læder til skab, skuffe eller kommode

Hylder med læderstropper

Skal du have sat hylder op, og ønsker remme i læder til at holde dem oppe, så kan du bestille læderstropper her hos Armario. Vi skærer læderstropperne i fire forskellige standardlængder, og de kan bestilles i de fire velkendte farver: Lys, Cognac, Brun og Sort.

Du kan vælge mellem 50 cm, 70 cm, 100 cm og 120 cm, alt afhængigt af hvor dyb din hylde er, og hvordan du vil have den hængende. Vi har fire forskellige bredder på stropperne, så du bestemmer selv hvor meget af hylden der skal være dækket af læder.

Skal du bruge læderstropper til at hænge hylder eller andet op, så kan du bestille vores læderstropper, kan de bestilles på siden her.

Læderremme til garderobestang

Ønsker du at hænge tøj op i en garderobestang som hænger frit ude i rummet eller på et værelse? Hos Armario kan du bestille læderremme til en garderobestang. Vi har remme i læder i forskellige størrelser, så det passer til lofthøjden i det værelse hvor du vil have enten en bøjlestang eller en rundstok hængende.

Vi tilpasser hver sæt af læderremme til tykkelsen af din bøjlestang. Vores remme i læder er udstyret med d-ringe, så remmene kan hænges op på kroge i loftet. De forskellige remme i læder sælges i sæt af to, og du kan vælge i mellem fire forskellige farver: Lys, Cognac, Brun og Sort.

Ønsker du at bestille vores læderremme til ophæng af en garderobestang, kan du bestille dem på siden her.

 

Remme i læder til ophæng af garderobestang eller rundstok
Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?