website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Gave til manden, der har alt

Mænd er altid svære at købe gave til. Især når de intet ønsker sig. Du kender det måske selv - man ender altid med, at købe dem noget, som altid ender med at blive sat ind i skabet, og som (måske) kan bruges ved særlige lejligheder.
Men hvad med en gave, som ikke bare bruges ved lejlighed, men rent faktisk hele tiden? Hos Armario har vi ramt plet et sted, hvor ønsket er stort fra mænd, selvom de ikke altid selv ved det.
Mænd er blevet mere modebevidste, hvorfor mange mænd ønsker at have en vis form for integritet, når det kommer til deres ejendele. Vi har samlet en række gaveideer til lige netop; manden der har alt, undtagen det han lige præcis mangler.


Den praktiske nøglering med tekstVores MEDIO model er vores mest populære lædernøglering. Den kan trykkes op til 10 bogstaver/tal/symboler - og så er det endda både muligt på for- og bagsiden. MEDIO nøgleringen er praktisk, da der både kan skrives navn eller tryk på begge sider, men også fordi den er lavet som et greb man kan hive fat i, hvis den befinder sig i en lomme eller en skål fyldt med alle mulige andre sager.

MEDIO nøgleringen findes i farven brun, sort, lys, cognac, rød og blå.


Lædernøglering med karabin


Vores ROCA nøglering i læder er praktisk og stilfuld. ROCA nøgleringen er kendetegnet ved dens karabin, som kan hænges i enten bæltet eller bukserne. Derudover sidder der en 25mm splitring, som kan indeholde både et småt og et stort nøglebundt - uden at nøgleringen mister sin klasse.

ROCA nøgleringen fås i farven brun, sort, lys, cognac, rød og blå. Modellen vist på billedet ovenfor er sort. Nøgleringen kan indeholde op til 10 bogstaver/tal/symboler og der kan trykkes på både for- og bagsiden.


Keyhanger i læder, perfekt til at have om halsen
BOLO keyhangeren i læder er til manden, som hele tiden er på farten, og måske har flere tasker eller lommer til sine nøgler. Denne keyhanger passer perfekt til at have rundt om halsen, og magnetlåsen på keyhangeren gør, at nøglerne altid kan klikkes af og på, så de let kan bruges.

Vores keyhanger i flettet bolo læder fås i sort og lys læder.


Bogmærke i læder - til læsehesten


Er ham du køber gave til en rigtig læsehest, så kan du forære ham dette lækre bogmærke i læder. Ligesom de fleste af vores produkter i læder, så bestemmer du selv dit personlige tryk og bogmærket her fås i farven sort.

Bogmærket passer perfekt i en hvilken som helst bog, da det er udsyret med en kvast, som gør at det er let at se hvor bogmærket er i bogen.

Er det vores bogmærke i læder du er ude i, så kan du bestille det på siden her.

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?