Gave til kvinden, som har alt

MEDIO læder nøglering med navn
Mangler du gaven til kvinden der har alt?  Indholdet i kvinders håndtaske er helligt og der er alt til en “krisesituation”. Det man lige står mangler ligger altid i bunden - et godt bud på en løsning til dette kunne eksempelvis være en nøglering i læder, med hendes navn og eventuelt efterfulgt af et hjerte. Et andet bud kunne eksempelvis være et armbånd, som ikke bare pryder hendes håndled, men også giver hende styrke og mod på dagligdagens gøremål.
Vi har samlet en række af vores modeller, både i kategorien af nøgleringe, men også armbånd.

1. PICO - Den stilfulde nøglering

Vores PICO model er enkel og stilfuld. Der sidder en 35mm splitring, som kan indeholde både et småt og et stort nøglebundt - uden at nøgleringen mister sin klasse.

PICO modellen fås i farven brun, sort, lys, cognac, blå og rød. Modellen vist på billedet ovenfor er lys. Nøgleringen kan indeholde op til 10 bogstaver/tal/symboler og der kan kun trykkes på forsiden, hvorfor nøgleringen også er let og passer i enhver lomme.

2. MEDIO - Den praktiske nøglering

MEDIO nøglering til hjemmet

Vores MEDIO model er vores mest populære model. Den kan trykkes op til 10 bogstaver/tal/symboler - og så er det endda både muligt på for- og bagsiden. MEDIO nøgleringen er praktisk, da der både kan skrives navn eller tryk på begge sider, men også fordi den er lavet som et greb man kan hive fat i, hvis den befinder sig i en lomme eller en skål fyldt med alle mulige andre sager.

MEDIO nøgleringen findes i farven brun, sort, lys, cognac, blå og rød.

3. GRANDE - Den praktiske nøglering i stor størrelse

Stor GRANDE nøglering til verdens bedste mor

Vores GRANDE model er, ligesom vores MEDIO model, den praktiske nøglering. Der er bare lige den forskel, at vores GRANDE model kan indeholde op til 20 bogstaver/tal/symboler - på både for- og bagsiden.

Vores GRANDE model findes i farven brun, sort, lys og cognac.

4. PIEDRA Armbånd

PIEDRA armbånd - smykker med halvædelsten

Vores PIEDRA Armbånd er vores mest populære armbånd. Alle armbånd i kollektionen er lavet af ægte halvædelsten, og på mange af modellerne har vi, i midten, gjort plads til en perle af børstet stål. Armbåndenes stilfulde og elegante design udtrykker sig, så snart det tages om håndleddet.
Halvædelsten er ikke bare en smuk natursten - udover deres smukke naturlige nuancer, har hver sten - i den spirituelle forstand - helt specielle evner og virkemidler i den menneskelige krop og sjæl.