website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Den perfekte personlige gave til verdens bedste mor

 

Mors dag falder den 2. søndag i maj måned, og er dagen hvor mennesker over hele verden fejrer deres mor, bedstemødre o.lign.

Det er ofte sådan, at blomster og chokolade er den foretrukne gave, når det kommer til mors dag. Vi har i stedet samlet en række bud på den perfekte personlige gave. Du kan stadig købe den traditionelle buket blomster, men en personlig nøglering i læder, et personligt bogmærke, eller nye lædergreb til hendes gamle møbler, vækker med sikkerhed glæde hos din mor.

En personlig nøglering til verdens bedste mor

Personlige gaver giver med garanti altid et smil på læben. Både når gaven gives og modtages. Personlige gaver kommer ofte i form af kreative dekorationer fra børnehaven, skolen eller fritidshjemmet, men også når kreativiteten kræver lidt mere ekspertise. Hos Armario er vi specialister i at producere håndlavede personlige lædervarer. Vores nøgleringe laves fra bunden, og vi både skærer, bearbejder og trykker læderet i vores eget værksted.

Vi har flere forskellige modeller af nøgleringe, for at sikre os, at du kan give din mor en personlig nøglering, som matcher hendes behov.

Tag eksempelvis vores GRANDE nøglering. Den er specifikt designet til at kunne minde verdens bedste mor om at hun netop er verdens bedste.

 

Den perfekte personlige gave til verdens bedste mor

Det perfekte bogmærke til den bedste mor

Er din mor en rigtig bogorm, så kan du glæde hende med vores personlige bogmærke i læder. Bogmærket er lavet af 100% italiensk kernelæder, og er udstyret med en kvast i 100% skind.

Hvad end du ønsker trykt på din mors nye bogmærke, er op til dig. Så længe du holder trykket inden for de 15 bogstaver, der kan være på bogmærket, så er det kun fantasien der sætter grænsen.

Slut med æselører og små nips som ikke egner sig til at agere bogmærker, her er endelig et personligt og elegant bogmærke i læder.

Bogmærke med trykket "Mor <3"

 

Trænger din mors gamle kommode til en kærlig hånd?

De gamle traditionelle møbler er ofte enormt holdbare, og de bliver ofte genbrugt og givet videre til den næste generation. Uanset om den gamle kommode bliver i din mors hjem, eller skal gives videre til enten dig eller barnebarnet, så kan de gamle håndtag skiftes ud med nye, i samme traditionelle stil. Hos Armario producerer vi håndlavede lædergreb, som passer til skabe, skuffer, kommoder mm.

Det er ofte sådan, at køkkenet i hjemmet sjældent bliver skiftet ud, hvilket ses i mange danske hjem, hvor huset er fra 1800-tallet. Det kan være utroligt charmerende, men det kan også trænge til en kærlig hånd. Hvis du ikke ønsker at ændre alt for meget i det gamle køkken, kan du nøjes med at skifte de gamle greb ud med nye greb i læder.

Nye greb i læder til gammel skuffe

Din bemærkning til os
Tilføj en Rabatkode

Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

Hvad kigger du efter?