website
Bestil før kl. 13.00 - så sender vi i dag
Fragt fra kun 39 kr - gratis over 498 kr

Sådan finder du en god personlig julegave

Det kan være svært at finde en julegave som både er personlig, og som modtageren med sikkerhed kommer til at tage i brug.
Vi har det perfekte svar på denne problemstilling - En personlig lædernøglering med eget tryk.
Vores unikke design af nøgleringe i læder, samt dit helt eget personlige tryk, gør en gave som en lædernøglering med tryk, til den perfekte personlige julegave. Du bestemmer helt selv hvilken slags nøglering du vil give i gave, hvilken farve den skal være, og hvilket tryk vi skal trykke på den.

Julegaven til den du holder af

Du bestemmer helt selv hvilket tryk du gerne vil have på vores nøgleringe i læder. 

Dét at du selv bestemmer dit tryk, gør din julegave til en helt speciel personlig gave, og vil med sikkerhed bringe et smil frem på modtagerens læber.

Alle nøgleringe i læder er håndlavet i det fineste italienske kernelæder, og vi trykker vores nøgleringe uden brug af maskiner. Vi skærer selv læderet, bearbejder det og trykker alle bogstaver, tal og symboler, så den personlige nøglering matcher præcis dit ønske om en god julegave.

  Alle vores nøgleringe kan bestilles i farverne: Brun, lys (natur), cognac, sort, rød og blå. Du kan designe og bestille alle vores nøgleringe i læder her. Bestiller du inden kl. 13, sender vi din bestilling af sted samme dag.

  Julegave til hende ✓ Julegave til mor ✓ Julegave til en kvinde

  (Model: LUJO - Farve: Lys)

    

  Nøgleringe til forskellige behov

  Hos Armario kan du bestille nøgleringe i læder i flere forskellige størrelser. Vi har forskellige former for nøgleringe, så vi kan sikre os, at vores sortiment dækker lige netop dit behov for en personlig nøgleringe i læder. 
  Alle vores lædervarer er håndlavet og lavet efter bestillinger, i vores værksted i Liseleje, Danmark. I og med, at alle vores produkter er lavet i hånden, så har vi også mulighed for at lave særbestillinger. Så har du et ønske om en speciel form for lædervare, eller et andet materiale som skal kombineres med læder, så skriv til os, så vi kan finde en god løsning sammen.

   

  Julegave til manden der ikke ønsker sig noget
  (Model: MEDIO - Farve: Cognac)

   

  Din bemærkning til os
  Tilføj en Rabatkode

  Vi pakker din bestilling ind i gavepapir for 20,00 DKK

  Hvad kigger du efter?